Στις αρχές Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής υποδέχτηκαν την κόρη τους στη ζωή με την επιχειρηματία και τον τραγουδιστή να είναι χαρούμενοι και συγκινημένοι.

Η Μαίρη και ο Ίαν ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα με την κορούλα της. «Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφήτηρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ».

Η Μαίρη Συνατσάκη συμπλήρωσε έναν μήνα με την κόρη της και μοιράστηκε βίντεο από το σπίτι της. «Σήμερα έγινε ενός μήνα ολόκληρου η μικρουλένια πιτσίνα μας», ανέφερε η ίδια και τόνισε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμο το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους.

μαίρη συνατσάκη

Ο Ίαν Στρατής με δηλώσεις του είχε εκφράσει τη χαρά του, λέγοντας: «Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε κιόλας, γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναισθήματα που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω, οπότε θα με συγχωρέσετε. Εγώ ήμουν πιο πολύ γονιός με τα γατιά μας, πριν καν προγραμματίσουμε το μωρό. Έπαιρνα τα γατιά σαν να είναι μωρά και τώρα ξέρω τι να κάνω».

Μαίρη Συνατσάκη: Η αδερφή της μιλά για την ανιψιά της και κάνει μια ωραία αποκάλυψη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ