Η Μαίρη Συνατσάκη ετοίμασε τη βαλίτσα της και πέταξε για το νησί της Κρήτης. Η μέλλουσα μανούλα αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα, και αφού ετοίμασε τα πράγματά της, βρέθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας.

Μέσα από ένα insta story η Μαίρη μας έδειξε πού βρίσκεται και η θέα από το δωμάτιό της εντυπωισάζει. Θάλασσα, πράσινο, το φυσικό τοπίο σε όλο του το μεγαλείο. Μάλιστα, εξέφρασε τη χαρά της, γράφοντας: «Επιτέλους εδώ». Αλίμονο σε εμάς που είμαστε ακόμα στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, επέλεξε τον Άγιο Νικόλαο και ένα resort που έχει όλες τις ανέσεις. Πισίνες, εντυπωσιακά εδέσματα, όμορφο περιβάλλον, καλαίσθητη διακόσμηση και δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων γυμναστικής. Τυχερή η Μαίρη, δε νομίζεις;

Ο Ίαν Στρατής και η Μάιρη Συνατσάκη ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας και επιχειρηματία με ένα Insta post. Μέσα από αυτό, η Μαίρη εξέφρασε τη χαρά της και την ανυπομονησία της, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά».

Τώρα, λοιπον, η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να ξεκουραστεί, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην όμορφη Κρήτη.

μαίρη συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη: Η αδερφή της Αλίκη για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας και η υπόσχεση που της έδωσε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ