Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης υποδέχτηκαν την κόρη τους στα μέσα του Αυγούστου και εκείνη είχε κάνει σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πραγματοποίησαν τη βόλτα τους με την κορούλα τους και τον γιο τους, Γιώργο.

Ο Νίκος Ισηγόνης είχε το καρότσι με τ νεογέννητη μικρούλα και η Μαντώ ήταν πίσω του με τον 2,5 ετών γιο τους. «Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας», ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου πριν λίγο διάστημα στους followers της.

Μαντώ Γαστεράτου

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! και στη Τζοβάννα Βλαχάβα, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί στην μικρή της.

«Θα είναι η μικρή μας πριγκίπισσα! Ομολογώ ότι από πάντα ένιωθα ότι θα κάνω αγοράκια. Διαψεύστηκα πανηγυρικά, και χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί μου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή μου, να είμαι η μαμά μιας κόρης. Μου αρέσει αυτό που βιώνω γιατί τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα. Επειδή είμαι από τη φύση μου αγοροκόριτσο, τις προάλλες μπήκα σε ένα κατάστημα και, βλέποντας φορεματάκια, φιογκάκια και ροζ πραγματάκια, τρελάθηκα! Ήδη έχω μπει στη διαδικασία να βρω συνολάκια ταιριαστά για μαμά και κόρη. Όνομα προς το παρόν δεν έχουμε σκεφτεί για τη μικρούλα καθώς νιώθουμε ότι είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο. Χαιρόμαστε που ο Γιώργος θα έχει τη μικρή του αδελφούλα».

Όταν είχε ερωτηθεί για τις ισορροπίες στη σχέση της με τον Νίκο Ισηγόνη, η Μαντώ Γαστεράτου είχε αναφέρει στο HELLO! «Στην αρχή, επειδή ήταν καινούριο όλο αυτό που βιώναμε, υπήρχαν δυσκολίες, κυρίως επικοινωνιακά, οι οποίες όμως ξεπεράστηκαν μετά το πέρας των πρώτων εβδομάδων γιατί είχαμε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε στο νέο μας ρόλο ως γονέων. Η αλήθεια είναι ότι στη δική μας περίπτωση το παιδί μάς έχει δέσει ακόμα πιο πολύ, επομένως φαντάζομαι ότι με τη μικρή μας αυτό το δέσιμο θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό. Η σχέση μας, από τη στιγμή που γίναμε γονείς, έχει ωριμάσει και έχει γίνει πιο ουσιαστική. Προσωπικά, η μητρότητα με έχει αλλάξει προς το καλύτερο γιατί χάρη σε αυτήν έγινα περισσότερο υπεύθυνη στην καθημερινότητα και τη ζωή μου γενικότερα».

Η Μαντώ Γαστεράτου στο HELLO!: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η σχέση με το σύζυγό της

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ