Η Μαντόνα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον φονικό ιό. Η σταρ έκανε την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που αναγκάστηκε να ματαιώσει την συναυλία της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο.

Η Μαντόνα προσφέρει για ενοικίαση στον Χάρι και την Μέγκαν το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη

«Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Η βασίλισσα της ποπ αρχικά νόμισε ότι είχε γρίπη βαριάς μορφής και στη συνέχεια ανακάλυψε ότι νοσεί από κορονοϊό. «Την περίοδο εκείνη όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε μια βαριά γρίπη. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα η Μαντόνα είχε εμφανιστεί μόνο μια βραδιά στο Grand Rex στα τέλη του Φεβρουαρίου προτού ματαιώσει το επόμενο σόου της με την δικαιολογία ότι υπέφερε εξαιτίας ενός τραυματισμού. Στη συνέχεια ματαίωσε δύο ακόμη συναυλίες στο Παρίσι, τις τελευταίες της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Madame X, μετά την απαγόρευση των γαλλικών αρχών για μεγάλες συναθροίσεις στο πλαίσιο προστασίας των πολιτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ