Η Μαντόνα μόλις έδωσε σε εκατομμύρια θαυμαστές της τα πιο συναρπαστικά νέα που θα μπορούσαν να έχουν αποκαλύπτοντας ότι θα επιστρέψει στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία φέτος με τίτλο The Celebration Tour, την πρώτη της επιστροφή στη σκηνή εδώ και σχεδόν τρία χρόνια από την περιοδεία Madame X, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν την πανδημία Covid-19.

Η ίδια, έδωσε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, διαγράφοντας όλες τις φωτογραφίες της και ανεβάζοντας μόνο δύο αφίσες για την περιοδεία μαζί με ένα βίντεο.

Το κλιπ είναι μία σκηνή εμπνευσμένη από την ταινία της Truth or Dare, και στο οποίο φαίνονται οι Eric Andre, Lil Wayne, Judd Apatow και Jack Black να κάθονται σε ένα τραπέζι μαζί με την Μαντόνα.

H επιστροφή της Μαντόνα είναι γεγονός!

Η περιοδεία πρόκειται να ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου 2023 και στη συνέχεια θα κάνει εμφανίσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική πριν φτάσει στην Ευρώπη.

Αφού πραγματοποιήσει συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Σουηδία, η Μαντόνα θα ολοκληρώσει τελικά την παγκόσμια επιστροφή της την 1η Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ.

Η ίδια είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη και έχω την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περιμένουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MADONNA,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ