Η Μαρία Μπακοδήμου πάντα καμαρώνει για τα παιδιά της, τον Άρη και τον Νικήτα Αργυρόπουλο. Για την Ημέρα της Μητέρας φόρεσαν και οι τρεις σκούρα μπλουζάκια και μοιράστηκαν ένα μήνυμα του Ινδού γκουρού, Όσο, που αφορά όλες τις μητέρες.

«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα. Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε, αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη. Osho Rajneesh Χρόνια πολλά σε όλες μας».

O μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο Άρης κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της ένδυσης,

Ο 20χρονος Άρης, έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα και ακολουθεί τα βήματα της μαμάς του, η οποία έχει κυκλοφορήσει δική της σειρά ρούχων. Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, έκανε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και κυκλοφόρησε τη δική του συλλογή με ρούχα. Πρόκειται για casual και athleisure ρούχα ιδανικά για άντρες αλλά και γυναίκες.

Από την άλλη ο Νικήτας Αργυρόπουλος έχει σπουδάσει media και μάλιστα πέρσι εργάστηκε στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ