Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” φιλοξενήθηκε η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια, η οποία κάθε Σαββατοκύριακο καλησπερίζει το κοινό από την εκπομπή “Τι λες τώρα” αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον έχουν καλή επικοινωνία, ενώ υπογράμμισε ότι η παρεξήγησή τους στο παρελθόν ήταν απόρροια τρίτων προσώπων.

Μαρία Ηλιάκη

Παράλληλα, η Μαρία Ηλιάκη αποσαφήνισε ότι με τον Νίκο Μουτσινά έχουν πλέον μια απόσταση μεταξύ τους, και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να του τηλεφωνήσει.

«Με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε απομακρυνθεί. Είχε γίνει μια χαζοπαρεξήγηση με την Κατερίνα που διογκώθηκε από τρίτους. Για τον Νίκο δε θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο μακριά αλλά όλα καλά. Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί δε ξέρω, με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα, έκλαιγε παντού. Με το που έμαθε ότι η Ηλιάκη είναι έγκυος συγκινήθηκε. Μου έστειλε ένα μήνυμα πάρα πολύ γλυκό από μέρους της. Μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Η Κατερίνα κλαίει με όποια μένει έγκυος. Με τον Νίκο η επικοινωνία μας είναι μόνο μέσω τηλεόρασης», είπε για αρχή.

Η Μαρία Ηλιάκη συνέχισε, λέγοντας: «Δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, εκείνος πρέπει να πάρει. Δε θέλω να πάω στην εκπομπή του, με καλεί και δε θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω αλλά τώρα δε θέλω. Είναι λίγο περίεργο μετά από 800 χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε να ξαναβρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα. Τι να κάνουμε να λύσουμε εκεί τα θέματά μας; Θα βρεθούμε οι δυο μας κάποια στιγμή, θα τα πούμε και μετά θα πάω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ