Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, η Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστεί στη σειρά “Σασμός“, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Η δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “[email protected]” και μίλησε για τη σειρά όπου παραδέχτηκε ότι περίμενε αυτήν την επιτυχία, ενώ σε άλλο σημείο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μετά από περίπου 15 χρόνια.

Μαρία Τζομπανάκη

«Δεν είχα σκεφτεί επιστροφή ή “φεύγα”. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Μου έλειπε η δουλειά μου. Αν έλειπα και έβλεπα αυτήν τη δουλειά θα έλεγα “γιατί λείπω”».

Φυσικά, μίλησε για το γεγονός ότι συμπρωταγωνιστεί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, τον γιο της, και χαρακτήρισε ως δώρο τη συνεργασία τους.

Η Μαρία Τζομπανάκη, όμως, έκανε και μια αποκάλυψη την οποία δεν περιμέναμε. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει δημιουργήσει το μνήμα της ήδη από το 1999.

«Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου και εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί. Πουθενά αλλού. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Έχουμε τον οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε ότι θα καταλήξουμε. Και εγώ θέλω να είναι εκεί. Να κοιτάζω τον Ψηλορείτη, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», ανέφερε συγκεκριμένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ