Τα 12χρονα δίδυμα της Mariah Carey, Moroccan και Monroe, ξέρουν ότι η μαμά τους είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων και όταν πλησιάζουν οι γιορτές, θέλουν να τους φέρονται σαν βασιλιάδες!

Η τραγουδίστρια του «All I Want for Christmas is You» μπαίνει στην XMas εποχή της και τα παιδιά της έχουν ήδη στο μυαλό τους λίστες ευχών για τα Χριστούγεννα. Η Carey μοιράζεται τα δίδυμά της με τον πρώην της Nick Cannon, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2008 έως το 2016. Εκτοτε εκείνος υποδέχτηκε άλλα δέκα παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Εν όψει της χριστουγεννιάτικης της περιοδείας Merry Christmas One and All! η Mariah Carey μίλησε στο Entertainment Tonight για τα χριστουγεννα, φυσικά, και έδωσε εικόνα για τα ακριβά γούστα των διδύμων της όταν πρόκειται για τα δώρα κάτω από το δέντρο.

Όταν ρωτήθηκε αν η χριστουγεννιάτικη λίστα ευχών τους είναι «άγρια», εξομολογήθηκε: «Πέρυσι ήταν άγρια… Όλα με κάποιο τρόπο έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, επομένως δεν είναι απαραίτητα φθηνά…». «Όχι ότι θέλω να είναι φτηνά», σημείωσε, προτού προσθέσει: «Αλλά, ξέρετε, μου αρέσει να έχουν πολλά δώρα να ανοίξουν… Ζουν λίγο πιο ακριβά».

Αυτή την 25η Δεκεμβρίου, η Moroccan και η Monroe θα είναι καθ’ οδόν με τη μαμά τους από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου καθώς θα την συνοδεύουν στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της. Η Mariah Carey συμφώνησε ότι τα παιδιά της «αγαπούν την κάμερα» και είπε: «Είμαι περήφανη για αυτά, γενικά. Ξέρουν τόσα πολλά πράγματα. Θα έρθουν σε όλη τη χώρα μαζί μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ