Η Κάιλι Τζένερ και ο πρώην της, Τράβις Σκοτ, είναι έτοιμοι να αποχωριστούν το όνομα Wolfe και που θα έδιναν στον γιο τους και το επίσημο όνομα του μικρού αποκαλύφθηκε.

Η 25χρονη επιχειρηματιας και ο 31χρονος Σκοτ αποφάσισαν να ονομάσουν τον γιο τους Aire, ενώ όπως αποκάλυψε το TMZ το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση για να επισημοποιήσει την αλλαγή, και υπέγραψαν τα έγγραφα που χρειάζονται, αλλάζοντας το Wolfe Jacques Webster σε Aire Webster, καθώς πιστεύουν ότι τού ταιριάζει καλύτερα.

Η Κάιλι Τζένερ και ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο του 2023 ότι είχαν καταλήξει στο Aire ως όνομα του ενός έτους γιου τους. «Το όνομα του γιου μας δεν είναι πια Wolfe. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί συνεχίζω να βλέπω το όνομα αυτό παντού», είχε επισημάνει η Κάιλι.

Η Κάιλι με τον γιο της

Ο Τράβις Σκοτ και η Κάιλι Τζένερ αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ένα χρόνο αφότου το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο παιδί τους, τον Φεβρουάριο του 2022.

Το ζευγάρι σύναψε σχέση τον Απρίλιο του 2017 μετά το Μουσικό Φεστιβάλ Coachella, ενώ λίγο αργότερα η τότε η 20χρονη Κάιλι ειχε γνωστοποιηθεί πως περίμενε το πρώτο της παιδί. Το ζευγάρι υποδέχτηκε την Στόρμι τον Φεβρουάριο του 2018.

κάιλι τζένερ
Η κόρη του πρώην ζευγαριού, Στόρμι

Η Κάιλι Τζένερ με κεφάλι λιονταριού στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι – Η εμφάνιση για την οποία μιλούν όλοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ