Μετά από κάποιες μέρες απουσίας από τα social media, η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Φήμες και δημοσιεύματα ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να μπήκε ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, με την «απατημένη» ηθοποιό να δίνει τέλος στη σχέση τους. Μάλιστα πολλοί θεώρησαν ότι το τρίτο πρόσωπο δεν ήταν άλλο από την κιθαρίστρια της μπάντας του Κέλι, Σόφι.

Μετά από πολλά σενάρια, εικασίες και φήμες η Μέγκαν Φοξ απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς δεν ήθελε να δώσει άλλη «τροφή για σχόλια».

Τι συνέβη με την Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι

Ωστόσο, η ηθοποιός επανήλθε και μάλιστα, το έκανε με μία νέα ανάρτηση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως οι φήμες που θέλουν τον Μασίν Γκαν Κέλι να την απάτησε, δεν ισχύουν.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν υπήρξε καμία ανάμειξη, κανενός είδους από τρίτα πρόσωπα σε αυτή τη σχέση. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε… πραγματικούς ανθρώπους, αλλά και DM, ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης ή δαίμονες. Ενώ μισώ να σας κλέβω τυχαίες αβάσιμες ειδήσεις που θα είχαν γραφτεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από το ChatGPT, πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους ήσυχους τώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ