Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θέλησε να τη συναντήσει κι έτσι πήρε το αεροπλάνο για το Λος Άντζελες με την Pop star να τη δέχεται στο σπίτι της.

Η Lynne Spears βρέθηκε με τη συνοδεία του μάνατζερ της Μπρίτνεϊ στην έπαυλη που μένει με τον Σαμ Ασγκάρι, και σύμφωνα με το TMZ πέρασαν 2.5 ώρες μαζί, ενώ ο Ασγκάρι ήταν παρόντας.

Μετά από πολλές διαμάχες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η μητέρα της φαίνεται να έρχονται κοντά, καθώς η συντηρητική εποπτεία από τον πατέρας της πριγκίπισσας της pop ήταν ασφυκτική, και η μητέρα της δεν την υποστήριξε.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου! Λυπάμαι χρόνια!» είχε αναφέρει η Lynne Spears στο instagram και είχε τονίσει: «Μπρίτνεϊ, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μού λείπεις! Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε!».

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς κάθε εβδομάδα για να αναφέρω το παρελθόν μου κάτι που το έκανε χειρότερο…», ανέφερε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο παρελθόν. «Εύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση!!!», έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια στο μήνυμα στο οποίο επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα της, αναφερόμενη παράλληλα και στους ιατρούς που την επέβλεπαν.

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ