Στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο Βερολίνο βρίσκεται η Ναταλία Γερμανου και απολαμβάνει όμορφες εορταστικές στιγμές.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται!» κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και αναζωογονείται.

Η Ναταλία Γερμανού λατρεύει τα Χριστούγεννα και μάλιστα ανέφερε στην εικόνα που κοινοποίησε στα social media: «Το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία του Βερολίνου».

Ναταλία Γερμανού

«Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», παραδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στο Night Out.

Ο συνεργάτης της μάλιστα, Δημήτρης Πανόπουλος, σημείωσε: «Νομίζω ότι πλέον έχουμε καταφέρει να βγάζουμε όλοι αυτό που χρειάζεται. Η Ναταλία για μένα είναι ίσως, η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια, μπορεί να χειριστεί τα πάντα με τεράστια χειρουργική ακρίβεια. Κατά τ’ άλλα, όταν κλείνουν οι κάμερες, είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, ούτε το κρύβω, ούτε τίποτα και το έχω πει και στην ίδια».

Βέβαια, με νέες δηλώσεις του στο «Πρωινό ΣουΣου» είπε: «Μπορώ να σας πω αν η Ναταλία είναι δύσκολη στη συνεργασία, αν έχει φερθεί σκληρά. Το μόνο που δεν μπορώ να αμφισβητήσω σε καμία περίπτωση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και μόνο το γεγονός ότι είμαι δίπλα της, είναι ένα σχολείο και μαθαίνω πράγματα. Όλες οι συνεργασίες είναι δύσκολες αλλιώς θα ήταν χόμπι και δεν θα πληρωνόμασταν. Είναι απαιτητικός και δύσκολος άνθρωπος, δεν ξέρω είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος του κόσμου. Δεν θα μου βάλετε λόγια. Δεν είναι κακό όμως αν είναι εντός όριων προσωπικών. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Δεν έχω έπαρση ούτε τίποτα ξέρω τη δουλειά που έκανα, την έκανα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω και καμία ανησυχία για το αν θα δουλεύω. Ξέρω ότι αν αύριο χρειαστεί, μπορώ να δουλέψω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον όγκο της δουλειάς ούτε με την πίεση. Είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Η δυσκολία ήταν στο κάτι καινούργιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ