Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θέλησαν να κάνουν η Νατάσα Παζαΐτη και ο γιος της Αλέξανδρος Καραμνλής και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε. Η ίδια έδειχνε κομψή μέσα στο total black outfit που είχε επιλέξει, ενώ ο γιος τη τη συνόδευε διακριτικά.

Εκείνη και ο Κώστας Καραμανλής έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, τα οποία αποτελούν κύρια προτεραιότητά τους. Μάλιστα, κάνουν τις σπουδές του σε ελληνικά πανεπιστήμια, με την κόρη του στις Πολιτικές Επιστήμες και τον γιο τους στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η Νατάσα Παζαΐτη έχει μεγάλη αδυναμία στα δίδυμα παιδιά της και μάλιστα είχε φροντίσει να τους ευχηθεί δημόσια στο instagram για τα γενέθλιά τους, γράφοντας στο παρελθόν: «Χρόνια πολλά διδυμάκια μου».

Εκείνη και ο Κώστα Καραμανλής επισημοποίησαν τη σχέση τους στα τέλη του 1997 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών με σχεδόν 10.000 καλεσμένους. Τον Ιούνιο του 2003 η Νατάσα Παζαΐτη έγινε μητέρα των διδύμων κι από τότε η ζωή της έχει αλλάξει.

Νατάσα Παζαΐτη

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪ́ΤΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ