Η πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής του Open “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”, με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη, αποτελεί τις τελευταίες ώρες -και μέρες-, ένα θέμα τηλεοπτικού ενδιαφέροντος που απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης που κάνουν τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Η εκπομπή του Open έκλεισε νωρίτερα τον κύκλο της, καθώς υπήρχαν ζητήματα που κατέστησαν επιτακτική την εξέλιξη αυτή. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hello.gr ο σταθμός είναι ικανοποιημένος με την παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής.

Μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” προβλήθηκε το θέμα και αναφέρθηκε το ρεπορτάζ των συντελεστών. Η Ελεονώρα Μελέτη, αφού άκουσε τα λεγόμενα του Γιώργου Σκρομπόλα, έκανε την τοποθέτησή της και έδωσε και το δικό της ρεπορτάζ. «Αυτό που μπορώ να προσθέσω στο ρεπορτάζ, γιατί ήρθα σε επαφή με έναν από τους συντελεστές της εκπομπής, είναι ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από όλα τα μέλη -μπροστά και πίσω από τις κάμερες-, διότι δεν ενημερώθηκαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα από τους αρμόδιους για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και γιατί είναι πάρα πολύ ψυχραμένες οι σχέσεις τους με τη Νικολέττα Ράλλη. Χαρακτήρισαν τη Νικολέττα απούσα από όλο αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα”.

Η Νικολέττα Ράλλη εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά της μέσα από το instagram και μίλησε στο Hello.gr για την απόφασή της να προβεί σε κάτι τέτοιο!

«Η τοποθέτηση της Ελεονώρας ήταν ατυχής περίπτωση. Τοποθετήθηκα δημόσια επειδή στεναχωρήθηκαν οι συνεργάτες μου. Δεν είπα κάτι κακό. Έκανε ένα λάθος. Γίνονται αυτά», δήλωσε η παρουσιάστρια! Θα ήθελε ωστόσο να κάνει μια επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη; «Δεν υπάρχει λόγος. Να έκανα μια επικοινωνία για κάτι σοβαρότερο, ναι. Έκανε ένα λάθος. Όλοι έχουμε κάνει λάθη στην τηλεόραση, και στη ζωή ειδικά. Είπε ότι αυτή η φήμη προέρχεται από συντελεστή της εκπομπής. Με ξένισε γιατί ξένισε τους συνεργάτες μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε κάποιος από εμάς».

Τι μέλλει γενέσθαι όμως με το Open; «Είμαι ευχαριστημένη με το Open. Θεωρώ ότι θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για τη νέα σεζόν. Γιατί να μην συνεχίσω στο Open;». Όσον αφορά το τι θα ήθελε να παρουσιάσει στη μικρή οθόνη, η Νικολέττα Ράλλη δήλωσε: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή infotainment. Να έχει μέσα ταξίδια, ωραίο lifestyle και καθόλου gossip».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ