Η Νίνα Λοτσάρη και ο Χρήστος Λεμονίδης είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η performer έχει απαθανατιστεί σε εξόδους με τον σύντροφό της, ωστόσο μοιράστηκε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία μαζί του από τις διακοπές τους στην Πάτρα.

Η Νίνα Λοτσάρη δημοσίευσε ένα από τα πιο γλυκά κλικ αφού στο στιγμιότυπο φιλιύνται και το κοινό που την ακολουθεί εκφράζει τον ενθουσιασμό του με σχόλια και likes. «Ομορφιές μου», ανέφερε ένας από τους followers της ενώ οι υπόλοιποι τοποθέτησαν άπειρα emojis καρδιάς και αστεριών.

 Νίνα Λοτσάρη

Ο Χρήστος Λεμονίδης έχει σπουδάσει οικονομικά και εργάζεται ως Senior Account Manager, ενώ μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Μάλτα όπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως μετρ σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

νίνα λοτσάρη

Η Νίνα Λοτσάρη απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό του και δεν διστάζει να επικοινωνήσει στον κόσμο ότι είναι ερωτευμένη.

«Είχα την τύχη να μεγαλώσω μέσα σε μια «γλυκιά» οικογένεια…Μέσα στις μυρωδιες της ζεστής σοκολάτας και του χωριάτικου βούτυρου! Η οικογένεια Λοτσάρη έχει κατακτήσει όλα τα βραβεία για την ποιότητα των γλυκών αλλά και τις καρδιές όλου του κόσμου απο τη δεκαετία του ‘70! Γι’ αυτό και η φήμη τους έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου», δήλωσε με ανάρτησή της η Νίνα Λοτσάρη, εξηγώντας ότι βρέθηκαν στην Πάτρα για το ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς της.

Η Νίνα Λοτσάρη με τον νέο της σύντροφο στη Γλυφάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ