Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νόνη Δούνια έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στο περιστατικό και σημεείωσε πως υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της, τονίζοντας ότι «η πίεση, η κούραση και η αϋπνία» ήταν κάποιοι από τους λόγους.

«Οι άνθρωποι και ειδικότερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση, κούραση, αϋπνία γιατί βρίσκομαι και σε περίοδο κλιμακτηρίου στα 50 οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Δεν είχα φάει το πρωί, είχα προσπαθήσει να προλάβω και την πρωινή μου προπόνηση γιατί καθημερινά ξυπνάω στις έξι για να βρίσκομαι στις επτά στο κολυμβητήριο και να προλάβω όλα τα υπόλοιπα μέσα στη μέρα. Όλο αυτό λειτούργησε συνδυαστικά, ήταν και η ζέστη μέσα στην ολομέλεια. Πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα», ανέφερε αρχικά.

Νόνη Δούνια

Στη συνέχεια, η Νόνη Δούνια συπλήρωσε: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας γιατί αυτή είναι πάνω από όλα και ειδικότερα οι γυναίκες που έχουμε πολύ περισσότερους ρόλους να υπηρετήσουμε καθημερινά, ειδικά όσες είμαστε και μητέρες. Όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους πολλές φορές δε χωράνε. Γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε και λίγο πίσω, να ακούμε το σώμα μας όταν μας χτυπάει ένα καμπανάκι και να αφήνουμε ίσως κάποια πράγματα στο πλάι. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος λόγω του ιστορικού μου ανησύχησε αλλά είμαι μια χαρά απλώς χρειάζομαι λίγη ξεκούραση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ