Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” φιλοξενήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας της, μετά τη διάγνωση πολλαπλού μυελώπατος.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν χαμογελαστή και αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Όλα καλά. Προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά».

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε γνωστοποιήσει με ανάρτηση στο facebook ότι νοσεί, ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι εύκολο το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης: «Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​ Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​ Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​ Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ