Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της δήλωσε πώς το πιο δυσκολότερο συμβάν που κλήθηκε να διαχειριστεί δεν ήταν άλλο από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, κάτι το οποίο έμαθε On air στην εκπομπή του MEGA «Καλημερούδια».

«Είχαμε το δύσκολο με το τροχαίο του Παντελή και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Είχαμε έναν Κώστα Μαρτάκη που ήταν μαζί την προηγούμενη και έκαναν πρόβες. Είχαμε συνδεθεί και όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο πιο πριν. Στον Μαρτάκη το είπα εκτός αέρα και όταν πια μπορούσαμε το είπαμε στον αέρα. Είχε φύγει το παιδί, δεν άντεξε», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ακόμα, η ηθοποιός έκανε λόγο και στα ευτράπελατης εκπομής: «Είχαν γίνει διάφορα ευτράπελα και αστεία τότε. Έχω φάει την πιο επική τούμπα με το πατίνι και πώς δεν είχα ανοίξει το κεφάλι μου στα αλήθεια».

«Όσοι έρχονταν μας έλεγαν ότι περνούσαν ωραία. Ακόμα και στο κομμάτι των συνεντεύξεων που εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Το έβλεπα σαν μια κανονική ρεαλιστική κουβέντα. Με ενδιέφερε να ακούσω αυτά που λένε. Μου έχει τύχει να δίνω συνεντεύξεις και ο δημοσιογράφος να κοιτάει το κινητό του, να φεύγει. Προσπαθούσα να φέρω τα πράγματα που ο άλλος να νιώσει άνετα και άμα θέλει να πει δύο πράγματα παραπάνω», σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ