Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε 40 ετών και η σύζυγός και μητέρα των παιδιών του, Ολυμπία Χοχονίδου, τού διοργάνωσε ένα πάρτι για τα γενέθλιά του, με χαμόγελα, νόστιμα εδέσματα, αλλά και φαγητό που ετοίμασε η μητέρα της.

Η τούρτα του μπασκετομπολίστα εντυπωσιακή. «Ο άντρα, ο μύθος, ο θρύλος», έγραψε και με χιούμορ ανέφερε ότι έχει 60% κουράγιο και 40% ικανότητα. Μάλιστα, θα λέγμαε ότι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ευφάνταστη.

Ολυμπία Χοψονίδου

Στο πάρτι για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε αρκετός κόσμος, όπως η αδερφή της Ολυμπίας Χοχονίδου, Βαλέρια, αλλά και η μητέρα τους, η οποία ετοίμασε αρκετά πιάτα. Η Ολυμπία όχι μόνο φωτογράφισε τα νόστιμα εδέσματα αλλά και την ίδια τη μητέρα της, με την ομοιότητα να είναι εμφανής.

To ζευγάρι πέρασε μια όμορφη βραδιά και πόζαρε με τρυφερότητα στον φακό. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της. Μετά τα γενέθλια της κόρης τους, Αιμιλίας, λοιπόν, στο σπίτι τους άλλη μια τούρτα με κεράκια.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έδειχναν να περνούν υπέροχα, ενώ η σύζυγος του μπασκετμπολίστα, έγραψε: «Χαρούμενα 40! Σ’ αγαπώ». Ο Βασίλης με το μαγιό του και η Ολυμπία με sport look με φόντο την πισίνα.

ολυμπία χοψονίδου

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία», δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε. λέγοντας: «Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

Φαγητό από τη μητέρα της

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο γάμου τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ