Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασαν οικογενειακά τα 13α γενέθλια του γιου τους, Θανάση, παλσιωμένοι από τα έξι παιδιά τους.

Η Ολυμπία κοινοποίησε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια φωτογραφία του γιου της όταν ήρθε στη ζωή.

Η Ολυμπία Χοψονίδου λατρεύει την οικογένειά της, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης, και τα παιδιά τους αποτελούν προτεραιότητά τους.

ολυμπι χοψονίδου

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια», είχε αναφέρει ο Βασίλης Σπανούλης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ακόμα, για την Ολυμπία Χοψονίδου είχε συμπληρώσει: «Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία», δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε. λέγοντας: «Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα».

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Oικογενειακή εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ