Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το New Season Opening Party του open air coffee – bar – restaurant “Αυλή” στη Θεσσαλονίκη.

Με ρομαντισμό, με χρώματα, με λουλούδια και μελωδίες πέρασαν την πόρτα της “Αυλής” από νωρίς το βράδυ επώνυμες παρουσίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο, για να απολαύσουν το μοναδικό μενού, με τις εξαιρετικής ποιότητας γεύσεις, σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα εντυπωσιακά και δροσιστικά cocktails του πιο hot all day εστιατορίου στα δυτικά της πόλης.

Ο ατμοσφαιρικός και πολύχρωμος κήπος, η “Αυλή”, όπως μαρτυρά το όνομά της, είναι ένας πανέμορφος κήπος γεμάτος με τραπεζάκια και παρέες που κατακλύζουν τον χώρο.

Αυλή
Χρήστος Γιάτσας – Σάκης Λιάπης – Αργύρης Τσιγκόπουλος – Ράνια Κωστάκη – Ζάχος Ζίφκος – Λάκης Γαβαλάς – Γιάννης Καραχρήστος – Γιώργης Καρανταϊδης – Γιώργος Τσίμας

Μία «όαση» μέσα σε ένα μοναδικής αισθητικής και απαράμιλλης ομορφιάς καταπράσινο περιβάλλον, όπου το έντονο στοιχείο του ξύλου και τα μπαμπoύ στοιχεία στη διακόσμηση, δημιουργούν έναν ιδανικό συνδυασμό, που θα μαγέψει όλες τις αισθήσεις σου… είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε βράδυ. Υποστηρικτής της βραδιάς ήταν το παγοποιείο “Simons ice”.

Αργύρης Τσιγκόπουλος – Σάκης Λιάπης – Ζάχος Ζίφκος – Έλενα Ράπτη – Γιώργος Τσίμας – Γιάννης Καραχρήστος – Γιώργης Καρανταϊδης
Τάσος Ριζόπουλος – Έλενα Ράπτη – Πολυξένη Καραμίχα – Χάρης Σιανίδης
Νεκτάριος Κυρκόπουλος – Χρήστος Χατζηβασιλείου – Χάρης Σιανίδης
Αγνή Τσάρα – Λάκης Γαβαλάς
Βίκυ Χατζηβασιλείου
Χρήστος Χατζηβασιλείου – Κωνσταντίνος Ζέρβας – Βίκυ Χατζηβασιλείου – Λάκης Γαβαλάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ