Η Paris Hilton είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Carter Reum. Αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία και ο τόπος του πολυαναμενόμενου γεγονότος.

O γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί λοιπόν στις 11 Νοεμβρίου. Η τελετή θα διεξαχθεί στην εκκλησία “Good Shepherd” στο Μπέβερλι Χιλς και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο κτήμα του παππού της Paris Hilton, που βρίσκεται στο Bel Air της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι έχει πλέον “κλειδώσει” την τελική ημερομηνία του γάμου του, ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη σίγουρα η τοποθεσία. Η επικρατέστερη όμως εκδοχή είναι η έπαυλη του παππού Barron Hilton, στον οποίο η Paris Hilton είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Tο εν λόγω σπίτι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για την Paris, καθώς ήταν μέρος της ιστορίας της οικογένειας Hilton για 60 χρόνια πριν πουληθεί στον πρώην CEO της Google έναντι 61 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο χώρος περιλαμβάνει 13 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια.

Το κτήμα όπου βρίσκεται η εντυπωσιακή έπαυλη ήταν επίσης το σκηνικό της περιβόητης φωτογράφησης για το “Vanity Fair”, όταν η 19χρονη τότε Paris πόζαρε στον φωτογράφο David LaChappelle. Στο ντοκιμαντέρ της, “This Is Paris”, εξηγεί ότι η φωτογράφιση ήταν που την έκανε αναγνωρίσιμη στον κόσμο πριν από το τηλεοπτικό της πρόγραμμα “The Simple Life”.

Άλλες πηγές έδωσαν επίσης λεπτομέρειες για την όμορφη πρόσκληση, η οποία μοιάζει αρκετά με το εντυπωσιακό κουτί της εταιρείας κοσμάτων Tiffany & Co. Όσον αφορά τον γάμο της Paris και του Carter, πολλές λεπτομέρειες παραμένουν μυστικές, αλλά φημολογείται ότι θα υπάρξουν τρεις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πάρτι με θέμα το καρναβάλι στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Hilton και ο Reum αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από έναν χρόνο σχέσης. Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για το αστέρι του “Cooking With Paris”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ PARIS HILTON, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ