Η Κιμ Κατράλ επιστρέφει στο Sex and the City ως Σαμάνθα Τζόουνς στην επερχόμενη 2η σεζόν And Just Like That και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μ.ιλησε για το comeback αυτό.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με την ιδέα», είπε στο Entertainment Tonight για την την επιστροφή της Κατράλ.

Η εμφάνιση της Κιμ Κατράλ αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2023 και η ηθοποιός φέρεται να μην είχε σχέση και επαφή με την Πάρκερ ή τις άλλες stars.

«Σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ καλή ιδέα και ενθουσιάστηκα που, ξέρετε, μπορούσαμε να το πραγματοποιήσουμε και που λειτούργησε για εκείνη. Είναι πολύ ωραίο να το βλέπεις. Είναι πραγματικά καλό. Έμεινα πραγματικά ευχαριστημένη», τόνισε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Κατράλ

Η Κρίστιν Ντάβις, η οποία υποδύεται τη Σάρλοτ, αναφέρθηκε πρόσφατα στην επιστροφή της Κιμ Κατράλ, λέγοντας στη MailOnline: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος την αναζητά και θα ήταν υπέροχο να έχουμε λίγο από τη Σαμάνθα». Η Ντάβις όμως δεν θέλει να σπαταλήσει ενέργεια στη διαμάχη μεταξύ Κατράλ και Πάρκερ και ανέφερε στην Telegraph: «Πρέπει να σέβεσαι τις επιθυμίες των ανθρώπων. Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω κανέναν».

Η επιστροφή της Κατράλ στον ρόλο της Σαμάνθα Τζόουνς αποτελεί έκπληξη,α φού η star είχε δηλώσει στο Variety το 2022: «Είναι ισχυρό να λες όχι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SEX AND THE CITY, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ