Στους Παξούς βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη, τις τελευταίες ημέρες, έχοντας συντροφιά καλή της φίλη και συνεργάτιδα. Η ηθοποιός βρέθηκε, μάλιστα, στα γυρίσματα του Maestro καθώς την συνδέει μία φιλία ετών με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Χωρίς να αποσαφηνίζει το αν θα κάνει κάποιο guest στον τρίτο και τελευταίο κύκλο, ή αν απλά παρακολούθησε σκηνές, η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media.

Σμαράγδα Καρύδη
Η Σμαράγδα Καρύδη απήλαυσε τις βουτιές της

Στα στιγμιότυπα φαίνεται ο ίδιος ο δημιουργός και η Κλέλια Ανδριολάτου, με τη Σμαράγδα να γράφει πόσο ωραίοι φαίνονται.

Σμαράγδα Καρύδη
Στιγμιότυπο από τον τρίτο κύκλο του Maestro

Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Maestro

Ο Σπύρος τραυματισμένος από τον χωρισμό του με τον Αντώνη, βρίσκει παρηγοριά στη Γιάννα η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισμένος. Η τοξική σχέση που φτιάχνει μαζί της, δεν διαφέρει και πολύ από την τοξικότητα εκείνης του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Ο φόβος όλων των ηρώων τους κάνει να χτίζουν σχέσεις τοξικές που σύντομα όμως θα τους αρρωστήσουν.

Σμαράγδα Καρύδη
Η Σμαράγδα Καρύδη απαθανάτισε τον Χριστόφορο και την Κλέλια

Ο Σπύρος προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί και κρυφά από την Μαρία, δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει την δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Ο φόβος του ότι σύντομα το πτώμα του πατέρα του θα βρεθεί, επιβεβαιώνεται.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ