Δύσκολες στιγμές βιώνει η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν καθώς απέβαλε το μωράκι που κυοφορούσε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μία σπαρακτική ανάρτησή της στο Instagram. Ανάρτησε φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο ενώ σε κάποιες από αυτές φαίνεται μάλιστα να κρατάει στην αγκαλιά της το πρόωρα γεννημένο μωρό της, που δεν κατάφερε να επιβιώσει.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και αισθανόμαστε έαν βαθύ πόνο, έναν πόνο που είχαμε μόνο ακουστά και δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Δεν καταφέραμε ούτε στιγμή να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα απαραίτητα υγρά, παρά τις σακούλες και τις σακούλες, κατά τη διάρκεια της μετάγγισης αίματος. Δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζαμε για τα ονόματα των μωρών μας, πριν γεννηθούν και φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιο λόγο, ξεκινήσαμε να φωνάζουμε τον μικρούλη μας, Τζακ από την κοιλιά ακόμα. Έτσι λοιπόν θα είναι για πάντα ο Τζακ μας. Ο Τζακ προσπάθησε τόσο σκληρά για να είναι μέλος της μικρής οικογένειάς μας και θα έτσι θα είναι για πάντα.

Στον Τζακ μας: Λυπάμαι που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήταν γεμάτες με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα.

Σας ευχαριστώ όλους όσους για τη θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Αισθανόμαστε την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας Luna και Miles, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορέσαμε να ζήσουμε. Αλλά κάθε μέρα δεν είναι ηλιόλουστη. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή μας, θα θρηνήσουμε και θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιάσουμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο ακόμα πιο πολύ και θα το ξεπεράσουμε», έγραψε το μήνυμα

Η Κρίσι και ο σύζυγός της Τζον Λέτζεντ έχουν αποκτήσει μαζί μία κορούλα και έναν γιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!