Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου αποχαιρέτησε τον πιστό της φίλο, Bane.

Η ίδια, που έχει δείξει πολλές φορές την τρυφερότητα, την ευαισθησία αλλά και την αγάπη που τρέφει προς τα ζώα, δημοσιεύσε μια σειρά με φωτογραφίες δίπλα στον Bane και ενημέρωσε για την απώλειά του.

Στις φωτογραφίες, η Εριέττα Κούρκουλου έχει απαθανατίσει στιγμές του σκύλου της μαζί με τον σύζυγό της Βύρων Βασιλειάδη, αλλά και με το μωρό τους Νικόλα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας. Ένας άρχοντας – Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να «ανήκεις» ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.
Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν
», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου με χιλιάδες φίλους και γνωστούς να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ