Η Δώρα Τσαμπάζη φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Είμαι κάθε μέρα καλύτερα, κερδίζουμε την κάθε μέρα με τον χρόνο και την αγάπη σύμμαχο… Αυτό το βουνό δεν μπορείς να το ανέβεις μόνο. Κι εγώ κι ο Αλέξανδρος είχαμε ψυχολόγoυς… Ήθελα να είμαι προετοιμασμένη για όλα, και για μένα και για τα παιδιά μου», σημείωσε η ίδια αρχικά.

«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη και στους ανθρώπους. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε πάρα πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί -Παρασκευή έφυγε ο Αλέξανδρος από τη ζωή- υπογράφαμε χαρτιά για να εκτελωνιστεί το φάρμακο από την Αμερική», δήλωσε. «Η περίπτωση του Αλέξανδρου ήταν πάρα πολύ δύσκολη… Από την πρώτη στιγμή που μάς ανακοίνωσαν ότι ο Αλέξανδρος πάσχει από καρκίνο ζήτησα βοήθεια. Είνια μια δύσκολη διαδικασία να στηρίξεις έναν καρκινοπαθή, δεν ξέρεις», τόνισε με ειλικρίνεια η Δώρα Τσαμπάζη.

Δώρα Τσαμπάζη

Σε άλλο σημείο, η σύζυγος του Αλέξανδρου σημείωσε: «Η μεγάλη μου κόρη καταλάβαινε ότι ο πατέρας της χειροτερεύει.. Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του τον τελευταίο καιρό. Όμως, επίσης ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα από όλες αυτές τις ιστορίες».

«Είναι επιλογή της ζωής από εδώ και πέρα. Θα επιλέγω να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια, για το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί έχασα για εμένα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε; Επιλέγω το δεύτερο. Να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλακτό. Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα. Είναι ευλογία και τύχη να προλάβεις να πεις με τον άνθρωπό σου τα τελευταία λόγια αγάπης. Πρέπει να εκτιμάμε την υγεία μας, είναι το πιο σημαντικό», είπε η Δώρα Τσαπάζη.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του για την ημέρα των γενεθλίων του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪ́ΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ