Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη έγινε η Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς σαν σήμερα στις 28 Απριλίου ήρθε στη ζωή. Η ταλαντούχα ηθοποιός περιβάλλεται από ανθρώπους που την αγαπούν και οι οποίοι της ευχήθηκαν ολόψυχα λόγω της ημέρας.

Ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, θα μπορούσε να μείνει αδρανής; Όχι φυσικά! Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνέβαλε στη δημιουργία της τούρτας, την οποία η ηθοποιός της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα εκείνος μοιράστηκε βίντεο με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του. Η ηθοποιός κοιτάζει την κάμερα, χαμογελά και όλα αυτά όσο βρίσκονται στη θάλασσα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκίνησε την υποκριτική της καριέρα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, με την ταινία “2 to tango” και τη θεατρική παράσταση “Όνειρο θερινής νύχτας”, και το 2006, έπαιξε στην ταινία “Λούφα και παραλλαγή” καθώς και στην παράσταση “Λαχταρώ”, και κάπως έτσι η ζωής της πήρε άλλο χρώμα. “10η εντολή”, “Αληθινοί Έρωτες”, “Σε είδα”, “Λόλα” είναι μόνο κάποια από τα έργα στα οποία την έχουμε απολαύσει, ενώ η ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις ταινίες “Hercules”, “Nativity”, “The Midnight Beast”, “Skyfall”, “NORMAL”, “The Bachelor”, “Mandelion”, “Success Story”, “Everything Is Wonderful”, “Αίθουσα Αναμονής” και “Man of God”, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι”. Δεν είναι και λίγα όλα αυτά.

Η αγάπη της, ωστόσο, για το cinema είναι μεγάλη, κάτι που είχε επισημάνει και στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! λέγοντας: «Για πάντα σινεμά! Είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει διαφορετική καρδιά και αποτελεί μια παγκόσμια γλώσσα. Αν θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου τρεις πολύ επιτυχημένες σειρές ή τριάντα ωραίες ταινίες που μπορεί να έβλεπαν ελάχιστοι, θα
επέλεγα τις ταινίες
».

«Καλοκαίρι αιώνιο να είναι η ζωή σου», έγραψε ο τραγουδιστής στο βίντεο με το οποίο επέλεξε να της ευχηθεί.

Η τούρτα της

Τόνια Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ