Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021 και υποδεχτούμε το 2022, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να κοινοποιήσει κάποιες από τις πιο ξεχωριστές στιγμές για το έτος που φεύγει.

Η ηθοποιός της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, τις καθημερινές στιγμές της, τις επαγγελματικές και πιο προσωπικές, ενώ τα λεγόμενά της είναι ειλικρινή και αισιόδοξα. Μάλιστα, δεν ξεχνά να ευχηθεί στους follwers της και να υπογραμμίσει: «Κάθε χρόνια που περνάει είναι ένα δώρο ακόμα και μέσα από ασχήμιες και δυσκολίες πάντα υπάρχει το φως».

Τόνια Σωτηροπούλου

«2021 Ευχαριστώ για όλα τα δώρα, και τις ευλογίες , ευχαριστώ που όσοι αγαπώ είναι καλά, ευχαριστώ για τις ωραίες δουλειές, και τους φανταστικούς συνεργάτες,ευχαριστώ για τα μαθήματα και την εξέλιξη,τους νέους φίλους και τους παλιούς, ευχαριστώ που παντρεύτηκα τον πιο ωραίο τύπο που έχω γνωρίσει, ευχαριστώ για τα ταξίδια μου, που αν και δεν ήταν τόσα πολλά όσο συνήθως , τα εκτίμησα περισσότερο από ποτέ», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Τόνια Σωτωτηροπούλου συμπλήρωσε: «Είμαι ακόμα ζωντανή και έτοιμη για πολλές ακόμα ομορφιές και μαθήματα! Να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε σήμερα έναν γενναιόδωρο και όχι μίζερο απολογισμό, κάθε χρόνια που περνάει είναι ένα δώρο ακόμα και μέσα από ασχήμιες και δυσκολίες πάντα υπάρχει το φως, ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι το μόνο δεδομένο που έχουμε, όπως είναι δεδομένο ότι είναι μετρημένος, να τον αξιοποιήσουμε σωστά και να μην αφήσουμε τη ζωή να μας προσπεράσει! Να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ