Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” φιλοξενήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου και μίλησε για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα.

Η δημοφιλής ηθοποιός ξεκαθάρισε αρχικά ότι ποτέ δεν είχε obsession με τον θεσμό του γάμου και ανέφερε: «Ήταν ωραίο! Είναι μια ουσιαστικά τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο Party για την αγάπη που βιώσμε και βιώνουμε. Δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος-οικογένεια. Δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως ούτε τον Κωστή». Η Τόνια Σωτηροπούλου εξέφρασε τη χαρά της για τα μηνύματα που δέχτηκε και υπογράμμισε ότι: «Όλοι έχουμε ανάγκη από καλά νέα».

Τόνια Σωτηροπούλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Τόνια Σωτηροούλου ανέφερε ότι η αναγνωσιμότητα αποτελεί ένα κομμάτι της δουλειάς της αλλά όχι αυτό που την καθορίζει ως προσωπικότητα, όμως δήλωσε: «Ήταν επιλογή μας να μην μαθευτεί. Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Ήταν κάπως αστείο το ότι ο άλλος θέλει να πάρει από εσένα. Δώσαμε εμείς τις φωτογραφίες και δεν το κρύψαμε…».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο νυφικό της και επισήμανε ότι δεν είχε άγχος για τη δημιουργία: «Ο καθένας φορά ό, τι θέλει και όπου θέλει». Παράλληλα, αποσαφήνισε ότι δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο και εξήγησε ότι παντρεύτηκαν στην Ύδρα γιατί αποτελεί ένα νησί που αγαπούν πολύ! «Αγαπάμε πολύ την Ύδρα. Είναι από τα αγαπημένα μας μέρη, όπως και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, Το επισκεπτόμαστε 10 φορές τον χρόνο».

Η Τονια Σωτηροπούλου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τρυφερή ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια, με αποδέκτη εκείνη: «Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό που είναι για εμένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ