Το αγαπημένο νησί για την Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι άλλο από την Πάτμο. Εκεί απολαμβάνει τις διακοιπές της με τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο, ενώ πρόσφατα την επισκέφτηκαν ο Μάξιμος Κωστόπουλος και η Αμαλία Κωστοπούλου.

Το σπίτι της είναι επιμελημένο με προσοχή και η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και με νησιώτικα στοιχεία. Η ίδια, λοιπόν, αφού έχει έναν υπέροχο κήπο τον οποίο και καλλιεργεί, αποφάσισε να μας δείξει τη θέα από αυτόν αλλά και από το υπνοδωμάτιό της.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει θέα τη θάλασσα και μας καλημέρισε με δύο στιγμιότυπα όπου δύο καΐκια περνούν κι εκείνη τα απαθανατίζει. Ελληνική και φυσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο.

Τζένη Μπαλατσινού

Παράλληλα, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους followers της τη θέα από το υπνοδωμάτιό της το βράδυ. Με μια ρομαντική εικόνα μας έδειξε το αυγουστιάτικο φεγγάρι και μας συνεπήρε.

Στο υπνοδωμάτιο

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είχαν βαφτίσει τον γιο τους στην Πάτμο και τώρα ο μιρούλης απολαμβάνει υπέροχες στιγμές με τη μητέρα του σε ένα από τα ομορφόερα νησιά της Ελλάδας.

Τζένη Μπαλατσινού: Η μεγάλη αλλαγή της εμφάνισή της στις διακοπές της – Με τα παιδιά της Αμαλία & Μάξιμο

Βασίλης Κικίλιας: Θυμάται τη βάπτιση το γιου του – Το υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ