Στην Πάτμο απολαμβάνει το καλοκαίρι της η Τζένη Μπαλατσινού με τον δύο ετών γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο. Η μητέρα του μικρού φροντίζει για την ψυχαγωγία του και επιδίδονται σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Μέσα από ένα instastory της, λοιπόν, μας έδειξε ότι αρχίζουν σιγά-σιγά την εξοικείωση με τις ξένες γλώσσες. Η ίδια κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο με τη φράση «φάε με», γραμμένη τόσο στην αγγλική όσο και στην ιταλική γλώσσα. Ο Παναγιώτης-Αντώνιος, μάλιστα, πέρασε χρόνο με τα αδέρφια του πριν λίγο διάστημα, αφού η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Μάξιμος Κωστόπουλος ταξίδεψαν στο νησί της Πάτμου.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν τον γιο τους στη ζωή τον Δεκέμβριο του 202. Η χαρά τους από τότε μεγάλη, ενώ ο υπουργός Τουρισμού έχει αναφερθεί με γλυκύτητα στον μικρό του.

«Η πιο όμορφη συγκλονιστική και γεμάτη χαρά στιγμή είναι όταν αγκαλιάζεις το παιδί σου. Θα γίνει ό,τι θέλει το παιδί μου. Άμα θέλει θα γίνει και δημοσιογράφος», είχε δηλώσει. «Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς στα πατώματ,και η μαμά και οπαππούς και η γιαγιά. Είναι παιδάκι που θέλει να είναι συνέχεια στα νερά. Μπαίνει στα ρυάκια και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι νησιώτης, τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς. Φανταστικό», είχε επίσης πει σε άλλη του συνεντευξη στον ANT1.

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Όπως εξελίχθηκε αυτή η ιστορία είναι μια ευλογία. Είμαστε νομίζω το ίδιο ερωτευμένοι», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας για την οικογένειά του με τη Τζένη Μπαλατσινού.

μπαλατσινού
Παίζουν δημιουργικά

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το γουστόζικο σπίτι τους μέσα από φωτογραφίες

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τα παιδιά της στην Πάτμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ