Μια από τις πιο ωραίες ψυχαγωγικές δραστηριότητες βρήκε η Τζένη Μπαλατσινού για να περάσει όμορφες στιγμές με τον γιο της, Παναγιώτη-Αντώνιο.

Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να επιστρατεύσει τα πινέλα και τις παλέτες και να επιδοθεί με τον μικρό στη ζωγραφική. Όπως φαίνεται από τις λήψεις που μοιράστηκε, τα πράγματα ήταν διασκεδαστικά αλλά όχι και τόσο εύκολα, καθώς το σπίτι τους μετατράπηκε πολύχρωμη ζώνη!

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές με τον γιο της, τον οποίο απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλια. Ο γιος του ήρθε στη ζωή τον Δεκέμβριο του 2020, χαρίζοντας χαρά στους γονείς του, ενώ εκείνοι κάνουν ό, τι μπορούν για να τον ψυχαγωγούν και να του προσφέρουν ευχαρίστηση.

Σε μια από τις λήψεις της, η Τζένη Μπαλατσινού τον κρατά τρυφερά, όπως κι εκείνος, σε μια ωραία στιγμή τους αναμφισβήτητα! «Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ’ όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας για τη σύζυγό του και μητέρα του γιου του!

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το γουστόζικο σπίτι τους μέσα από φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ