«Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που δεν κυοφόρησαν, αλλά ζουν πλήρεις ζωές ακριβώς όπως θέλουν εκείνες». Έτσι καταλήγει η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού, για την Ημέρα της Μητέρας, στέλνοντας ένα μήνυμα αποδοχής σε εκείνες τις γυναίκες που δεν επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά και συχνά αντιμετωπίζουν κοινωνική κριτική.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η ίδια, έχει τρία παιδιά με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο και έναν γιό με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, είχε δεχτεί σχόλια για την απόφαση της να αποκτήσει παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Πάντα αισθητοποιημένη απέναντι σε θέματα γυναικών η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της κοινοποίησε ένα κείμενο που είχε διαβάσει και την είχε συγκινήσει.

«Κυριολεκτικά ή μεταφορικά το ρήμα «μητέρα» είναι το πιο αναγκαίο ρήμα στην κοινωνία μας. Γιατί πράγματι η μητέρα είναι ρήμα. Συλλαμβάνει, κυοφορεί, γεννάει, θηλάζει, ταΐζει, κοιμίζει, νανουρίζει, ενεργεί, σε όλες τις φωνές, παθητικά και ενεργητικά για να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της. Οι μητέρες στα βάθη των αιώνων προσπαθούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ