Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αποτελεί ένα ζευγάρι που στηρίζει ο ένας τον άλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και η JLo ζητά συχνά τη γνώμη του συζύγου της!

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο E! News, η Λατίνα star αποκάλυψε ότι ο Άφλεκ ήταν ο πρώτος που παρακολούθησε την πολυαναμενόμενη ταινία δράσης της «The Mother», στην οποία υποδύεται μια δολοφόνο που κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την κόρη της.

«Δείχνω την ταινία στον Μπεν, γιατί είναι καλός. Έχει διορατικότητα. Βλέπει πράγματα για τους χαρακτήρες και την ιστορία. Τού λέω πάντα, “Θέλεις να τη δεις μαζί μου ή θέλεις να περιμένεις;”» και λέει, “Όχι, ας την παρακολουθήσουμε”», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε επίσης για την προετοιμασία της στο The View. «Έπρεπε πραγματικά να προπονηθώ πολύ, και έπρεοε να κάνω την εκπαίδευση ελεύθερου σκοπευτή… Ήταν διασκεδαστικό, αλλά είχε πολλή δουλειά».

Πρόσφατα, ο Μπεν Άφλεκ παραχώρησε συνέντευξη στη Ντρου Μπάριιμορ και είπε για τη σύζυγό του: «Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και φαίνεται καταπληκτική».

Ο Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν πριν έναν χρόνο, πρώτα στο Βέγκας και αργότερα, σε ένα κτήμα στη Τζόρτζια μαζί με τους φίλους και την οικογένειά τους. Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει επίσης επηρεάσει αρκετά έργα παραγωγής των Μπεν Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας τους, «Air».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ