Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι εκείνη και ο σύντροφός της Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγουν πάνω απ’όλα την οικογένεια, προκαλώντας την οργή των social media.

Η γνωστή influencer ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της εκπομπής της, «I Am Georgina». Η σειρά του Netflix παρακολουθεί τη ζωή της και τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δείχνοντας μια ματιά στη δουλειά της, στα παιδιά της και στους φίλους της. Σε μια συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή «El Hormiguero», η Ροντρίγκεζ μεταξύ άλλων μίλησε για το ντοκιμαντέρ της και τη σχέση της.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ο λόγος που απέσπασε αρνητικά σχόλια

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής ρώτησαν για τη σχέση της Ροντρίγκεζ και του Ρονάλντο και συγκεκριμένα για το τι δίνουν ο ένας στον άλλο σα δώρα. Η οικοδέσποινα ρώτησε χαριτολογώντας τη Ροντρίγκεζ τι δίνει στον Ρονάλντο για τα γενέθλιά του, θεωρώντας ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. «Φέτος, μου έδωσε το χρόνο του. Τα γενέθλιά μου πέφτουν πάντα τις βραδιές των αγώνων, οπότε περνάω λίγα από τα γενέθλιά μου μαζί του», είπε. «Περάσαμε τα γενέθλιά μου μαζί, με τα παιδιά μας, με τις οικογένειές μας».


Η Ροντρίγκεζ το σκέφτηκε και είπε: «Δεν είναι πολύ υλιστής ο Ρονάλντο. Δεν είμαστε υλιστές». Ο οικοδεσπότης είπε: «Λοιπόν, δεν είναι υλιστής γιατί δεν του λείπει τίποτα. Έχει τα πάντα.»

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους. «Δεν είμαστε υλιστές, αλλά του αγόρασα τρία αυτοκίνητα», έγραψε κάποιος, αναφερόμενος στην περίοδο που η Τζορτζίνα έδωσε στον Ρονάλντο μια Rolls Royce αξίας 350.000 δολαρίων.

Η Ροντρίγκεζ μίλησε επίσης για τα παιδιά της και για το πώς αυτή και ο Ρονάλντο αποφάσισαν να τα μεγαλώσουν. «Ο Κριστιάνο και εγώ προερχόμαστε από πολύ ταπεινές οικογένειες», είπε η Ροντρίγκεζ. «Επομένως εκτιμούμε κάθε ευκαιρία γιατί ξέρουμε πόσο αξίζουν». Μίλησε επίσης για το πώς ενημερώνει τα παιδιά τους ότι το φαγητό δεν πρέπει να πάει χαμένο. «Μερικές φορές τους δείχνω βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω «Κοιτάξτε, αυτό μπορεί να συμβεί σε εσάς».

Αυτά τα σχόλια έγιναν επίσης viral, πυροδοτώντας συζητήσεις από θεατές που δεν θεώρησαν ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να διδάξουν τα παιδιά για τη φτώχεια στον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ