Η Βασιλική Μιλλούση επέστρεψε έπειτα από ένα εύλογο διάστημα και η αθλήτρια της ενόργανης έκανε την αγωνιστική εμφάνισή της.

«Δεν ξέρω, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα. Όταν ήμουν έγκυος, σκεφτόμουν έντονα την επιστροφή μου. Οπότε, το έκανα», απάντησε σε ερώτηση για την επιστροφή της.

Μετά από προπόνηση η Βασιλική Μιλλούση πέτυχε μια εμφάνιση δυνατή και «Η Ελληνίδα Θεά της δοκού επέστρεψε στους αγώνες», έγραψε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία γυμναστικής για την επιστροφή της πρωταθλήτριας της ενόργανης, Βασιλικής Μιλλούση.

Η ίδια είχε κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα, σκληρή προπόνηση και τελικά, κατάφερε να πετύχει μια πολύ καλή εμφάνιση.

Φόρεσε το κορμάκι της Εθνικής, μπήκε στο ταπί της αρένας στην Αττάλεια και ανέβηκε στη δοκό ξανά, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στην τουρκική πόλη, ενώ παρά την απουσία της από τους αγώνες απέδειξε πού ανήκει.

«Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να ειναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω! Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ