Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, την κόρη της αλλά και για το post της με τα κουταβάκια που είχε γεννήσει η σκυλίτσα τους. Ένα post που προκάλεσε αντιδράσεις,

Η ηθοποιός την οποία παρακολουθούμε στη σειρά της ΕΡΤ “Σε ξένα χέρια” δήλωσε αρχικά: «Δεν ήταν η ώρα και η στιγμή. Συμφωνήσαμε και δεν τα βρήκαμε, και διαφωνήσαμε… Μας έχουν κάνει πρόταση, ωστόσο δεν ήταν της στιγμής. Όταν δεν το κατέχω ούτε εγώ ούτε εκείνος, είναι πράγματα που μας τρομάζουν και προσπαθούμε να τα σκεφτούμε όσο πιο σφαιρικά γίνεται», ενώ αποσαφήνισε ότι δεν αφορούσε μόνο καθημερινή εκπομπή αλλά και Σαββατοκύριακου.

Σε άλλο σημείο η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε ότι ο σύζυγός της την έχει μάθει να παίρνει ρίσκα, την έχει κάνει περισσότερο επικοινωνιακή και κοινωνική! Ακόμη, η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της Εύα (την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη), τονίζοντας ότι σε κανένα παιδί δεν αρέσει να είναι χωρισμένοι οι γονείς του και όπως είπε: «Αποτελούμε μια μεικτή οικογένεια», αφού κι ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει παιδιά από προηγούμενη σχέση.

«Τα παιδιά πρέπει να αποδεχτούν μια κατάσταση, και βρίσκουν αργά ή γρήγορα τη σχέση με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε αυτήν την αγωνία. Την έχω περάσει κι εγώ, και ο Γιάννης προφανώς αλλά και ο Λευτέρης… Το παιδί πρέπει να έχει και τον χώρο του. Την οικογενειακή κατάσταση της κόρης μου δυστυχώς ή ευτυχώς την ξέρει όλη η Ελλάδα».

Η Βάσω Λασκαράκη, όμως, αναφέρθηκε στο θέμα που είχε προκύψει όταν η σκυλίτσα της γέννησε κουτάβια, κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, και αποσαφήνισε πως έχει μιλήσει τόσο με την Εριέττα Κούρκουλου όσο και την Κατρίνα Τσάνταλη, οι οποίες είχαν επισημάνει την αναγκαιότητα στείρωσης των κατοικιδίων.

«Δεν είναι μια κατάσταση που έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Εγώ το έκανα με μεγάλη χαρά γιατί τα λατρεύω τα κουτάβια. Βρήκαμε κάποιους ανθρώπους που θέλουν να τα υιοθετήσουν. Ωστόσο, αυτό κρίθηκε κάπως αρνητικά από κάποιους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα των στειρώσεων. Όντως είναι μεγάλο το πρόβλημα. Δεν ήθελα να πάρω θέση. Δεν κρίνονται πιστεύω όλα δημόσια. Ό, τι είναι το λύνω ιδιωτικά. Δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο. Λύθηκε παρασκηνιακά. Δεν υπάρχει λόγος για μεγαλύτερη δημοσιότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ