Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή με αφορμή το φετινό MadWalk, του οποίου θα είναι παρουσιάστρια. Οι δημοσιογράφοι που την συνάντησαν στο kick off , την ρώτησαν για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και για τα unfollow στο Instagram.

«Είναι πολύ ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης, έχουν περάσει 5 μήνες και είμαι πολύ πιο ήρεμη. Έχει αλλάξει τελείως η πραγματικότητα της καθημερινότητάς μου και δεν σας κρύβω ότι το απολαμβάνω στο έπακρο. Ούτε καν τα μαλλιά μου δε βάφω, είμαι σε άλλη διάσταση. Το Shopping Star είναι ένας κύκλος που έχω κλείσει και δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτό. Γιατί να το δω; Το έχω αγαπήσει και το έχω πονέσει, το έκλαψα και το άφησα να φύγει. Το πένθησα βασικά! Θα ήθελα να μείνω όλο τον χρόνο εκτός τηλεόρασης», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Βίκυ Καγιά και για το «κεφάλαιο» Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μεταξύ άλλων, είχε πει σε συνέντευξή της : «Να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ αν έχει συμβεί κάτι με εμένα. Εγώ δεν έχω πάθει κάτι ποτέ με την Βίκυ. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, νομίζω ότι με έκανε μπλοκ, αλλά να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ».

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν ρώτησαν την Βίκυ Καγιά και εκείνη δεν προσπάθησε να κρυφτεί δίνοντας διπλωματική απάντηση.

«Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που το έχω κλείσει και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έναν χρόνο, ενάμιση. Είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Δεν ξέρω ακόμη γιατί τα συζητάμε. Δεν κάνω συχνά unfollow και μπλοκ. Κάνω unfollow ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα. Δεν σηκώνομαι ένα πρωί, κάνω τη λίστα μου και λέω “ας κάνω τρία μπλοκ και πέντε unfollow”. Προς Θεού», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στο video που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ