Η Βίκυ Καγιά, η οποία περπάτησε με τη μητέρα της Αλεξάνδρα στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια για το Athens Xclusive Designers Week, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της στο STAR, κάνοντας μια απρόσμενη τοποθέτηση.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ρωτήθηκε για το μέλλον της στον τηλεοπτικό σταθμό, και εκείνη απάντησε: «Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι του χρόνου; Βλέπουμε! Να είμαστε καλά και βλέπουμε. Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο STAR. Ας είμαστε καλά».

Βίκυ Καγιά

«Εγώ θέλω να είμαι καλά και υγιής», δήλωσε η μητέρα της στον Αρτ. «Δεν έχω ασχοληθεί ε τις επιλογές της. Αποφασίζει μόνη της για τη ζωή της. Είμαι υπερήφανη για την κόρη μου, είναι πάντα δίπλα μου και δεν μέ έχει αφήσει ποτέ μόνη», τόνισε η μητέρα της.

Η Βίκυ Καγιά έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, η οποία τής ευχήθηκε να «έχει υγεία, τύχη και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της». Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η μητέρα της την έφερε στη ζωή σε ηλικία 17 χρόνων, και το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι είναι 44 χρόνων.

Η Βίκυ Καγιά με ονειρεμένο φόρεμα και αποκαλυπτική διάθεση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ