Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερος κόσμος σχολιάζει είτε θετικά είτε αρνητικά την κριτή του GNTM 5 Βίκυ Καγιά για τα σχόλια που κάνει στις διαγωνιζόμενες του show.

Ο επίσημος λογαριασμός του GNTM 5 στο Tik Tok ανέβασε ένα απίστευτα αστείο βίντεο στο οποίο η Βίκυ Καγιά διαβάζει τα tweets τα οποία οι χρήστες του Twitter έγραψαν για την ίδια. Η κριτής και μοντέλο διάβασε με πολύ χιουμοριστικό τρόπο τα σχόλια που έκαναν για εκείνη και απάντησε σε όλους με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η Βίκυ Καγιά σε ένα χιουμοριστικό βίντεο!

Στην αρχή η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε στους τηλεθεατές ότι δε γνωρίζει τι ακριβλως έχει γραφτεί για εκείνη στο Twitter. Στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε σε γέλια διαβάζοντας τα σχόλια τα οποία ανέφεραν κυρίως την προφορά της στις ξένες γλώσσες αλλά και τις πολλές ξένες λέξεις που χρησιμοποιεί στον λόγο της «Θα σου πω κάτι. Δυστυχώς οι ορολογίες της μόδας δεν υπάρχουν στα ελληνικά. Μόνο στα Αγγλικά και τα γαλλικά. Που να σε αρχίσω στα ισπανικά και τα γερμανικά.» ξεκαθαρίζει η Βίκυ Καγιά γελώντας.

Ένας χρήστης του Twitter γράφει: «Η αφαίρεση δοντιού με πένσα είναι λίγο πιο ευχάριστη από τη Βίκυ Καγιά» με τη Βίκυ Καγιά να απαντάει: «Έχεις ένα δίκιο. Ειδικά άμα με πιάσει και νιώθω βαθιά μέσα στην καρδιά μου ότι έχω δίκιο; Καλύτερα να βγάλετε φρονιμίτες!». «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. Βίκυ, κι εμείς έχουμε προφίτσιτσι (proficiency) αλλά δε μιλάμε όληξ την ώρα σα να είμαστε στο Μανχάταν!» έγραψε ένας δεύτερος χρήστης στο twitter και έκανε τη Βίκυ Καγιά να σκάσει στα γέλια!

@gntm_gr 💥Είναι γεγονός! Η υπερσυγκλό Βίκυ Καγιά διαβάζει και αντιδρά στα tweets σας! 💣 Θέλουμε οπωσδήποτε και part 2, δε συμφωνείτε; @Star Channel #GNTMgr #StarChannelTV #fyp #tweetsfromtwitter ♬ original sound – Greece’s Next Top Model

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ