Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα εξέφρασε το παράπονό της για την μη συμμετοχή της τελικά στην παράσταση που σκηνοθετεί και γράφει ο Παντελής Καναράκης.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, αυτό που την ενόχλησε είναι ότι της ανακοινώθηκε ότι θα πάρει μόλις το 1/4 του μισθού της για μια παράσταση την οποία προβάρει για δύο μήνες.

«Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Έχω να φάω τρεις ημέρες κυριολεκτικά. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Είναι πολύ χοντρό και βαρύ και με έχει πειράξει πολύ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Κάβουρα συμπλήρωσε: «Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει».

Η ηθοποιός τόνισε επίσης: «Ξέρουμε ότι οι ηθοποιοί έχουν μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί πατάνε και μας έχουν κατεβάσει πολύ το μισθό. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή ξεκάθαρα και απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό δύο μήνες πριν και άλλαξε στο 1/4. Άκουσα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα… Το τουμπεκί πρέπει να σταματήσει».

Τέλος, η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Αν είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου. Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάνε».

Ο Παντελής Καναράκης δεν ήθελε να τοποθετηθεί και όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει κάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ