Η Χριστίνα Κοντοβά έχει γίνει πλέον μόνιμη κάτοικος Ουγκάντας, εφόσον τον τελευταίο διάστημα αφιερώνει πολύ χρόνο στην Αφρική κοντά στην κόρη της Ada. H γνωστή σχεδιάστρια μόδας και creative director φαίνεται πως έχει αγαπήσει τη χώρα και δεν σταματά να μαθαίνει για την κουλτούρα της.

Το προφίλ της στο instagram είναι γεμάτο με χαρούμενες στιγμές από διάφορες τοποθεσίες της πανέμορφης Ουγκάντας. Πρόσφατα παρεβρέθηκε μαζί με την κορούλα της σε αγώνα ποδοσφαίρου ντόπιων κατοίκων και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται.

Χριστίνα Κοντοβά

Το γεγονός ότι έχει εγκλιματιστεί πλήρως με την κουλτούρα της περιοχής αποδεικνύεται και από το χαλαρό στίλ της το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπά τα casual σύνολα που ολοκληρώνει συνήθως με πλεξούδες. Μόνιμο κόσμημα πάνω της όμως είναι το χαμόγελό της που δεν χάνεται ούτε στιγμή από το πρόσωπό της δίπλα στην κόρη της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται συνεχώς χαριτωμένα ινσταντανέ με την μικρή Ada, όπως αυτό που ανέβασε πρόσφατα με την κόρη της να της κλείνει τρυφερά το μάτι.

Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται σε διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada από τον περασμένο Οκτώβριο μαζί με τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη και έτσι προσπαθεί να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον της κόρης της, μοιράζοντας τη ζωή της ανάμεσα σε Ουγκάντα και Ελλάδα. Η διάσημη νονά της μικρής Ada είναι η Σίσυ Χριστίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ