Η Ζιζέλ πέρασε μερικές χαρούμενες μέρες με την οικογένειά της και σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram μάς έδειξε ένα σημαντικό μέρος του χρόνου που πέρασε στο σπίτι, στη Βραζιλία, μαζί με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων των πέντε αδελφών της.

Η φωτογραφία είναι μέρος ενός καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram που έδειχναν την star να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον χρόνο της στη Βραζιλία.

Η Ζιζέλ ποζάρει δίπλα στους γονείς της, τα παιδιά της, τη Βίβιαν και τον Μπέντζαμιν και τις αδερφές της, Πατρίσια, Ραφαέλα, Γκρατσιέλα, Γκαμπριέλα και Ρακέλ. «Πάντα στην καρδιά μου και στις προσευχές μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ζιζέλ

Η Ζιζέλ είναι πολύ δεμένη με τις αδερφές της, με τις περισσότερες από αυτές να ασχολούνται με τη διαχείριση της καριέρας της και των επιχειρήσεων της. Το Vanity Fair αναφέρει ότι η Γκαμπριέλα έχει εργαστεί ως δικηγόρος της, η Ρακέλ ως λογίστριά της και η Ραφαέλα ως σχεδιάστρια της ιστοσελίδας της. Η δίδυμη αδερφή της, Πατρίσια, είναι η μάνατζέρ της.

Σε συνέντευξή της στο People, αποκάλυψε ότι η Πατρίσια και εκείνη είναι απίστευτα δεμένες και υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ τους. «Εμπιστευόμαστε η μία την άλλη και θέλουμε πάντα το καλύτερο και αυτό είναι ανεκτίμητο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ