Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Γλυφάδας οργάνωσε συναυλία-αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 21 Αυγούστου 2022.

Στη συναυλία φυσικά, μαζί με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που τον θαύμαζαν, βρισκόταν τα πολυαγαπημένα του παιδιά, Ιλένια, Μάρθα και Αλέξανδρος.

Ιλένια Ουίλιαμς: Η συγκίνησή της on camera

Η Ιλένια Ουίλιαμς, μάλιστα έκανε και κάποιες δηλώσεις on camera. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν τη συγκινεί η αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς τον πατέρα της, εκείνη είπε: «Γενικά με εχει συγκινήσει πάρα πολύ όλες αυτές τις ημέρες η αγάπη του κόσμου επειδή ήταν ο μπαμπάς μου τέλος πάντων. Δεν είχε αφήσει να καταλάβουμε όλη αυτή την αγάπη που δεχόταν, οπότε κατλαβαίνω πόσο σημαντικός ήταν ακόμα και για τον υπόλοιπο κόσμο

Δείτε το βίντεο

Τότε η δημοσιογραφός, της ζήτησε να αποκαλύψει κάποια συμβουλή που της έχει δώσει ο πατέρας της και που την κρατάει. «Κοίτα, πολλά κρατάω, όπως να κάνω αυτό που αγαπάω, αλλά από τα τελευταία που είπαμε, μου είπε να είμαι ευτυχισμένη.» είπε η ίδια συγκρατώντας τα δάκριά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ