Στο “Πρωινό” μίλησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Μια σχέση η οποία αναπτύχθηκε μέσα στη “Φάρμα”.

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν λίγο αργότερα. Δεν θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη “Φάρμα”, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του reality show.

Ηλιάδη

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης προσέθεσε για την Αγγελική Ηλιάδη: «Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική. Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί».

Παράλληλα, ο ίδιος εκδήλωσε τον έρωτά του για εκείνη, λέγοντας: «Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ