Καλεσμένη του “Πρωινού” βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη συμμετοχή της στη “Φάρμα”, τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη αλλά και τον χαμό του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στο πληγωμένο πόδι της, όπου χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο, καθώς είχε χτυπήσει στον αχυρώνα του show ενώ αργότερα στην αναπάντεχη απώλεια του πατέρα της.

«Περίμενα εσείς που έχετε τόση εμπειρία στο χώρο και από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός το οποίο προσωπικά δεν ήθελα να το θίξω στη “Φάρμα” και στα γυρίσματα. Δεν ήθελα να το δείξω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε και να το καταλάβετε, γιατί άκουσα πράγματα που με πείραξαν», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν με πειράζει καθόλου το τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Δεν δίνω καμία σημασία. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον πατέρα μου… Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρας μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη! Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές και ιδιαίτερα αυτές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

Ακόμα, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα: «Πρώτη φορά είδες ανθρώπους να φιλιούνται. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω και δεν κολλάω…. Από την αρχή υπήρχε κάτι. Υπήρχε μια αμηχανία και το ένα έφερε το άλλο».

Σε άλλο σημείο, η Αγγελική Ηλιάδη γνωστοποίησε ότι οι γιοι της δεν παρακολούθησαν τη “Φάρμα” και δήλωσε ότι της έλειπαν πολύ. Ακόμα, διευκρίνισε ότι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης θα μετακομίσει στην Αθήνα, και ξεκαθάρισε ότι οι γιοι της δεν τον έχουν γνωρίσει, ωστόσο τους έχει μιλήσει για εκείνον και τη σχέση τους. «Θέλουμε να το ζήσουμε και να δούμε πού θα μας πάει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ