Σε party γνωστής εταιρείας βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίστηκε ως star του Χόλιγουντ με maxi φόρεμα που άφηνε «εκτεθειμένη» τη γυμνασμένη της πλάτη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στις κάμερες, χωρίς να διστάσει να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό τη και νυν σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε πάει εδώ, το έχουμε φέρει. Διάφορα λέμε αλλά είμαι τόσο χαλαρή, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη. Ποτέ δεν ξέρεις, την δίνουμε την Ηλιάνα!

Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά», αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ