Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το Shopping Star, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της που έχει προκαλέσει.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα»

Για την εκπομπή που παρουσιάζει φέτος, είπε: «Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά. Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσέθεσε: «Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια. Έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς».

Τέλος, το μοντέλο σχολίασε τη Μαρίνα Σάττι και την όλη αισθητική της φετινής ελληνικής συμμετοχής που έχει προκαλέσει: «Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί.

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ